Stabil a közterületi reklám helyzete

A közterületi reklámnak stabil helye van a piacon
– mondta a húszéves fennállását ünnepelõ Pont Reklám Kft. fõtulajdonosa, Borris Goerke. A vállalkozás magyar és német tõkével alakult 1988-ban, s azóta bebizonyította: minõséggel, megbízhatósággal és konzervatív üzletpolitikával versenyben lehet maradni.

Tovább a hírre »20 éves lett a Pont Reklám Kft.

Huszadik születésnapját ünnepelte Magyarország elsõ plakátos cége, a Pont Reklám. Az ünnepséget a Symbol étteremben tartották, ahol szinte minden régi és új ügyfél, az idõközben baráttá vált üzlettársak képviseltették magukat, eljöttek a versenytársak is, valamint számos alvállalkozó, közéleti személyiség és több önkormányzati vezetõ. A cég az alvállalkozókkal együtt nyolcvan–száz embernek ad munkát, sikerességét stabil alkalmazotti köre is igazolja: a dolgozók egy része az alapítás óta tagja a kft. csapatának.

Tovább a hírre »Megállapodott az Elsõ Média Holding és a Pont Reklám

Megállapodott az Elsõ Média Holding és a Pont Reklám

Stratégiai megállapodást írt alá a két televízióval és saját napilappal is rendelkezõ Elsõ Média Holding a hazai piac legrégebbi óriásplakát-tulajdonos cégével, a Pont Reklám Kft.-vel.

Ennek értelmében az ECHO Tv-t a VITAL Tv-t,  és a Magyar Hírlapot összefogó cégcsoport, Pont Reklámmal karöltve segíti a partner piaci szereplését, egymás ügyfeleinek megjelenését a saját médiafelületén.

Tovább a hírre »